Jockey boxershorts… dé combinatie van draagcomfort en stijl!

Jockey maakt al meer dan een eeuw ondergoed. Het bedrijf werd in 1876 gesticht in Wisconsin, Amerika, en het maakte aanvankelijk kleding voor houthakkers. Aanvankelijk ging dat nog om bovenkleding maar kort voor de 20e eeuw startte Jockey met de productie van ondergoed. Inmiddels is het een internationaal bedrijf met vestigingen in meer van 120 landen. Jockey is op dit moment een van de topbedrijven in de ondergoedbranche. Doordat het bedrijf voortdurend innoveert en op zoek blijft gaan naar nieuwe toepassingen, nieuwe producten en productietoepassingen is het in staat zijn toppositie in de wereld te consolideren.

Het ondergoed van Jockey is van hoge kwaliteit en dat geldt dus ook voor de boxershorts die het bedrijf produceert. De keuze in modellen is groot en het design is modieus en eigentijds. Kijk bijvoorbeeld maar eens wat een webshop als www.smartbodywear.nl aan Jockey boxer shorts in de aanbieding heeft. De keuze is enorm en dat is geen toeval. Zoals ze zelf zeggen hebben ze Jockey boxershorts in hun collectie opgenomen vanwege het draagcomfort, de kwaliteit van het product en de stijl. Daarnaast is niet onbelangrijk dat Jockey bekendstaat om zijn verantwoord ondernemerschap.

Nieuwsgierig geworden? Zijn uw shorts aan vernieuwing toe? Bezoek dan de website en u zult zien wat een enorme collectie www.smartbodywear.nl biedt. Bestellen is eenvoudig, de verzending binnen Nederland en België is gratis en… bent u niet tevreden dan kunt u de spullen eenvoudig terugsturen. Maar die kans lijkt klein!